Category

Wizy

Category
Wiza do Rosji samemu Chcąc odwiedzić największy kraj świata, w pierwszej kolejności należy zadbać o wizę, bez tego nie da rady… Tradycyjnie paszport musi być ważny co najmniej 180 dni od daty zakończenia ważności wizy. Wiza turystyczna może być jedno lub dwukrotnego wjazdu, wystawiana jest maksymalnie na 30 dni. Komplet dokumentów niezbędych do ubiegania się
Wiza do Kazachstanu UWAGA - Kazachstan zniósł wizy dla Polaków. Obecnie artykuł pełni jedynie funkcje ciekawostki jak to niegdyś wyglądało.   Ambasada Kazachstanu znajduje się w Warszawie, przy ulicy Królowej Marysieńki 14. Wiza turystyczna może być jednokrotna na okres do 30 dni lub dwukrotna na okres do 60 dni. Dokumenty, które będziemy potrzebowali do wyrobienia